Раді повідомити, що суддя Знам’янського суду Проценко Олексанр визначив для …

Раді повідомити, що суддя Знам’янського суду Проценко Олексанр визначив для активістів руху “Визволення” Віногродсього Анатолія “Гала” і Литвиненко Леоніда “Бека” міру запобіжного заходу в якості взяття на поруки двом народним депутатам Семен Семенченко і Павло Костенко. То ж “Гал” і “Бек” лишаються на свободі. Дякуємо всім патріотам, жителям Бережинки і Доброго, які виявили свою громадянську позицію і приїхали на суд підтримати наших активістів.

Нагадуємо, що проти обох патріотів Донецька прокуратура сфабрикувала справу і звинувачує начебто у пограбуванні через те, що «Гал» і «Бек» допомагали селянам відбити захоплене рейдерами власне фермерське господарство.

“Бек” та “Гал” були серед тих, хто 17 жовтня вийшов із нами під Парламент з вимогою ухвалення антикорупційних законів. 26 листопада їх захопили донецькі спецпризначенці, які вивезли наших побратимів до Маріуполя, де на закритому судовому засіданні ув’язнили у місцевих СІЗО. 30 березня ця ж колегія суддів випустила «Бека» під цілодобовий домашній арешт за місцем проживання у Кропивницькому, а «Галу» призначила нічний арешт за місцем проживання у Києві.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *