Вбито ветерана батальйону «Донбас» Віталія Олешко «Сармат» Щойно стало …

Вбито ветерана батальйону «Донбас» Віталія Олешко «Сармат»

Щойно стало відомо про вбивство Віталія Олешка «Сармата» у Бердянську. Його вбили двома пострілами в спину із двоствольної гвинтівки. Останнім часом «Сармат» займався активною громадянською діяльністю, викривав корупційні зв’язки між владою Бердянська та місцевим криміналітетом.

Олешко разом зі своєю дружиною та побратимом перебували на території власного готелю. Приблизно о 12:30 на територію проник невідомий і двічі вистрілив Віталію в спину. Нажаль від отриманих поранень «Сармат» помер на місці на очах дружини. «За наказом першого заступника Голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна на території Запорізької і Донецької областей введено в дію оперативний план «Сирена». Правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання особи, причетної до скоєння злочину», – повідомляється на сайті Бердянської поліції. Проте ніхто не вірить у чесне розслідування вбивства ветерана, оскільки останні пів року «Сармат» вів публічну боротьбу із місцевими бандитами, щодня викриваючи їх кримінальні схеми.

Віталій Олешко – доброволець батальйону “Донбас” з 2014 року, учасник самооборони Бердянська, кавалер ордена “За мужність” 3-го ступеня, учасник боїв за Іловайськ, пройшов російський полон. Висловлюємо співчуття і слова підтримки родині Віталія. Земля тобі пухом, друже. Твоя справа житиме.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *