Ігор Стокоз привітав мешканців Красногорівки з Днем визволення від російських найманців

Сьогодні місто Красногорівка святкує 4-ту річницю звільнення від російських найманців. Рівно чотири роки тому українські війська з запеклим боями відбили місто у окупантів. 
На свято у центральному парку зібрались мешканці міста, представники командування Операції Об’єднаних сил, міської та районної влади, військові, представники Національної поліції. Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз також взяв участь в урочистостях, привітав присутніх зі святом, також передав і слова вітання від очільника області Олександра Куця. 
“Сьогодні ми намагаємось повернути мирне життя на звільнені території, не дивлячись на те, що за декілька кілометрів іде війна. Красногорівка сьогодні стоїть поряд з фронтом, але разом з тим символізує нашу Україну, бо саме тут, на Донеччині, над Красногорівкою сходить сонце України. І стоячи тут, навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку згадую його пророчі слова: “І на оновлений землі врага не буде, супостата, а буде і син, і буде мати, і будуть люде на землі”. Зі святом вас! Слава Україні!”, – звернувся до присутніх Ігор Стокоз. 
Також з нагоди свята голова Красногорівкої ВЦА вручив військовослужбовцям 20-го ОМПБ “Дніпро” та 28-ї ОМБр почесні відзнаки за звільнення міста. Також для мешканців Красногорівки відбувся святковий концерт.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *