Підготовка до відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України триває

8 серпня відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у Донецькій області Дня Державного Прапора та Дня незалежності України під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза, а також за участю представників Краматорської міськради та структурних підрозділів Донецької ОДА.

Розглянули організаційні питання, технічне забезпечення свят, участь у ході до Дня Незалежності України,  можливість проведення міні-параду представників ЗСУ, Національної поліції та інших підрозділів в рамках ходи до Дня незалежності України, визначилися з процесом проведення Регіональної акції «Кордони єднання».

Вирішили упорядкувати територію парку ім. О.С. Пушкіна для проведення в ньому урочистих заходів, зокрема встановлення огорожі пункту управління сухим фонтаном та упорядкування газонів. Визначилися з кількістю учасників від асоціації «Український Донецький куркуль» та представників торгівлі. Родзинкою свята стане кулінарний батл, участь в якому візьмуть чиновники Донеччини.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *