Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 10 серпня 2018 року

Велосипедисти Донеччини виступили на чемпіонаті Європи в Глазго

Місто Глазго (Великобританія) приймало чемпіонат Європи з велосипедного спорту на треку.

У складі збірної команди України Донецьку область представили 4 спортсмени школи вищої спортивної майстерності: Володимир Джус, Ілля Клепіков, Максим Васильєв, Тимур Малєєв .

Змагання в командній гонці переслідування на 4 км наші велосипедисти завершили на 11 місці з результатом 4:07.001. Перемогу тут вибороли італійці, другі – швейцарці, треті – британці.

У індивідуальній гонці переслідування Володимир Джус і Тимур Малєєв посіли 18 та 19 сходинку відповідно з часом 4:28.645 та 4:30.755. Місця з першого по третє в цій програмі чемпіонату розподілили представники Німеччини, Португалії та Швейцарії.

Також Володимир Джус взяв участь у гонці елімінатор, де фінішував п’ятим

У Маріуполі нагородили «Кращого спортсмена місяця»

У Міському Саду Маріуполя нагородили переможця конкурсу «Кращий спортсмен місяця» в липні. Ним став Ігор Ярмонов. Представник управління молоді і спорту Маріупольської міської ради привітав Ігоря і вручив йому пам’ятні сувеніри.

В рамках щомісячного конкурсу за звання «Кращий спортсмен місяця» в липні боролися троє спортсменів – чемпіон світу з шахів Ігор Ярмонов, срібний призер чемпіонату світу з греко-римської боротьби Геннадій Завертайло і срібний призер чемпіонату Європи з легкої атлетики Данило Самороков. За підсумками голосування переможцем став Ігор Ярмонов.

Ігор Ярмонов – стипендіат Маріупольської міської ради, легендарний маріупольський шахіст, міжнародний майстер і заслужений майстер спорту України.

У Маріуполя бронзова медаль чемпіонату Європи зі стрибків у воду

Сьогодні Маріупольський міський центр зайнятості та громадська організація «Маріупольський центр допомоги учасникам АТО та постраждалим в результаті конфлікту» уклали Угоду про співробітництво. Об’єднання зусиль направлено на формування сприятливого середовища та забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості населення.

Відповідно до Угоди, центр зайнятості спільно з громадською організацією планують проводити спільні заходи, спрямовані на допомогу учасникам АТО та постраждалим в результаті конфлікту, зокрема проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей тощо.

В районі завершено збирання ранніх зернових культур

Зібрано 37 394 га ранніх зернових культур. Валовий збір складає 82 650 тон при врожайності 22,1 цн/га.

Озима пшениця зібрана на площі 30 281 га, валовий збір складає 71 829 тон при врожайності 23,7 цн/га. Озимий ячмінь зібрано на площі 262 га, валовий збір складає 251 тону, при врожайності 9,6 цн/га. Ярий ячмінь зібрано на площі 6 627 га, валовий збір складає 10 251 тону при врожайності 15,5 цн/га. Горох зібрано на площі 148 га , валовий збір складає 159 тон при врожайності 10,7 цн/га. Овес зібрано на площі 47 га, валовий збір складає 56 тон при врожайності 11,9 цн/га. Яра пшениця зібрана на площі 29 га, валовий збір складає 104 тони при врожайності 35,8 цн/га.

Найкращих результатів на збиранні ранніх зернових культур досягли господарства: СТзОВ «Агро путь», СВК «Завітнебажанський», ФГ «Перебудова В».

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *