У Маріуполі 42 нові поліцейські прийняли присягу

9 серпня у Маріуполі 42 випускники Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Донецького юридичного інституту МВС Україн урочисто прийняли присягу на вірність українському народу. Свою службу поліцейські продовжать у Донецькій, Луганській та Полтавській областях.

Випускники прийшли до поліції з цивільних професій з бажанням зробити своє місто та країну безпечнішими. Вони пройшли конкурсний відбір, 4-місячні курси професійної підготовки та підсумкову співбесіду з комісією.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації привітав курсантів зі знаковою подією, а також передав вітання від очільника області Олександра Куця.

«Сьогодні Україні потрібні правоохоронці європейського рівня, готові виконувати свої обов’язки за будь –яких умов. Тому, насамперед, перед нами стоїть важливе завдання – підготовка нових кадрів, кваліфікованих та ефективних працівників, які вміють і бажають відповідати новим вимогам часу», – звернувся до присутніх Ігор Стокоз.

Також нових працівників привітав начальник поліції Донецької області Микола Семенишин, представники міської влади, управління патрульної поліції регіону, Національної гвардії, молодіжної громадської організації «Ліга майбутніх поліцейських».

Микола Семенишин та ректор ДЮІ Віктор Бесчастний вручив випускникам поліцейські жетони. Також кращі слухачі отримали подяки.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *