Діти з Мар’їнки відпочили у Сумській області

Ось і закінчились два тижні чудового відпочинку 17 дітей міста Мар’їнка у дитячому оздоровчому таборі «Космос» у місті Охтирка Сумської області.

Вже третій рік поспіль на запрошення голови Охтирської районної державної адміністрації Супруна Віталія Миколайовича та голови Охтирської міської ради Алєксєєва Ігоря Юрійовича дитячий табір відпочинку “Космос” оздоровлює дітей на березі Ворскли в благоустроєних корпусах, з висококваліфікованим педагогічним колективом та цікавими щоденними заходами.  Щасливі діти повернулися додому з позитивними враженнями та яскравими емоціями.

Кожен день життя у таборі був насичений цікавими подіями. Діти приймали участь в спортивних змаганнях, грали в різноманітні ігри на свіжому повітрі, купалися в річці Ворскла, а ввечері танцювали на дискотеці.

Військово-цивільна адміністрація міста Мар’їнка висловлює слова щирої вдячності голові Охтирської районної державної адміністрації Супруну Віталію Миколайовичу, начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту Шаталовій Ніні Михайлівні та головному спеціалісту відділу Кисляк Юлії Олександрівні, голові Охтирської міської ради Алєксєєву Ігорю Юрійовичу, керуючому справами виконконавчого комітету Охтирської міської ради Руденко Володимиру Миколайовичу, начальнику відділу молоді і спорту Долгановій Світлані Михайлівні, директору ДТВ «Космос» Ніконенко Світлані Едуардівні та колективу табору за оздоровлення дітей, за гостинність, душевне тепло, подаровану радість та увагу.

Також висловлюємо слова вдячності голові Мар’їнської районної державної адміністрації, керівнику районної військово-цивільної адміністрації Морозу Володимиру Вікторовичу та начальнику відділу освіти Зайцевій Людмилі Вікторівні за забезпечення автотранспортом для перевезення дітей.

Від усього серця бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Ми високо цінуємо Вашу допомогу та дякуємо за підтримку!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *