В День знань у Добропіллі відкрили опорну школу після капітального ремонту

3 вересня голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць взяв участь в урочистому відкритті Добропільської опорної школи №4 після капітального ремонту, яка має три поверхи, налічує 32 класи з новим обладнанням, розрахованих на 1176 учнів.

Для навчального закладу закупили цифрові лабораторії для кабінетів хімії, фізики, біології та лінгафонних кабінетів, мобобладнання, ноутбуки, швейні машини та станки для обробки дерева та металу.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації висловив побажання не тільки школярам та педагогам, а й заохотив батьків стати надійними партнерами вчителям та керівництву навчального закладу.

«Прийміть найщиріші вітання з початком нового навчально  року. Впевнений,  що оновлена українська школа дасть нашим першокласникам ті необхідні знання,  які дозволять їм бути успішними у подальшому житті і працювати на благо України.

Я хочу щоб батьки,  які вперше привели своїх дітей до школи стали партнерами вчителів і допомагали виховувати майбутнє нашої України.  Хочу наголосити,  що все це стало можливим завдяки підтримці Президента України Петра Олексійовича Порошенка та освітній реформі.  Дуже сподіваючись,  що у місті Добропілля з’явитися ще одна подібна школа,  а потім ще,  і це дозволить нам виховати те надійне майбутнє,  в якому ми будемо впевнено  себе почувати», – зауважив Олександр Куць.

Очільник області висловив подяку батькам та педагогічному колективу за приведення школи до повної реконструкції.

У прямому включенні школярів привітав Президент України Петро Порошенко.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *