Дружній візит мешканців Покровського психоневрологічного інтернату до Білицького будинку – інтернату для громадян похилого віку та інвалідів

29 серпня 2018 року колектив працівників та мешканців Покровського психоневрологічного  інтернату мали змогу відвідати Білицький будинок – інтернат для громадян похилого віку та інвалідів  з концертною програмою  «Музика нас зв’язала».

Білицький будинок – інтернат на чолі з директором  гостинно розкрив свої двері для працівників та учасників художньої самодіяльності Покровського психоневрологічного інтернату.

Репертуар  свята був різноманітним,  де лунали як мелодійні українські  пісні так і сучасні композиції, які викликали багато позитивних емоцій та спогадів.

Глядачі гучними оплесками зустрічали кожний виступ артистів, весело приспівували  та танцювали. Дуже запам’яталася глядачам театралізована вистава «Як царівна заміж виходила», в якій учасники самодіяльності розкрили свої таланти: артистичність, пластику, комічність.

По закінченню виступу підопічні похилого віку та працівники закладу щиро дякували артистів за подарований гарний настрій та позитив.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *