Економічні та промислові можливості шахтарських міст Донбасу через енергоефективність і розвиток відновлювальних джерел енергії

5-6 вересня 2018 року у м. Святогірськ відбулася Регіональна конференція на тему «Економічні та промислові можливості шахтарських міст Донбасу через енергоефективність і розвиток відновлювальних джерел енергії». У конференції прийняли участь представники Донецької облдержадміністрації, шахтарських міст Донбасу, міжнародної компанії Germanwatch, Асоціації «Енергоефективні міста України» та інші.

З вітальним словом учасникам конференції виступив начальник відділу енергоефективності та енергозбереження управління промисловості, енергоефективності та енергозбереження Донецької облдержадміністрації Безкровний Олег Павлович, який розповів про роботу, яка проводиться облдержадміністрацією в напрямку енергоефективності.

Про закордонний досвід розвитку шахтарських міст розповів генеральний консул Німеччини в Україні Вольфганг Мессінгер.

На конференції були обговоренні проблемні питання шахтарських міст Донбасу, плани та заходи з енергоефективності та енергозбереження, які доцільно впроваджувати у цих містах.

На конференції був сформований фокус проекту, який має на меті налагодження діалогу між місцевими та регіональними представниками (влади, громадськості, бізнесу, науки та інших зацікавлених сторін) задля спільного визначення потреб та вироблення рішень щодо сталої енергетичної трансформації Донбасу.

По результатам зустрічі були розроблені плани подальшої спільної співпраці щодо енергоефективного розвитку шахтарських міст Донбасу.

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *