Область виділила кошти на придбання обладнання в спортивний комплекс в Новодонецькому

З обласного бюджету виділили 900 тисяч гривень на придбання обладнання для спортивного комплексу в Новодонецькому.

Для селища з населенням 6 тисяч мешканців комплекс є унікальним. В ньому є по-сучасному обладнані роздягальні, туалети, душові. Сам СК має багатофункціональний майданчик зі штучним покриттям під відкритим небом, вуличні тренажери, велику криту залу для баскетболу, міні-футболу та волейболу, зали для занять дзюдо, боксом, фітнесом, тренажерний зал, басейн розміром 25х10 метрів на 4 доріжки.

За словами Галини Ганінець, секретаря Новодонецької селищної ради, ціни на заняття досить невеликі – від 10 до 20 гривень, а тому там завжди є люди. Якщо придбати абонемент, то ціна ще значно зменшиться. Взагалі безкоштовно заняття проводять для дітей, молодших за 12 років, підлітків з багатодітних, соціально незахищених та сімей переселенців.

Наразі підрядники завершують капітальний ремонт комплексу. Оновлені зали та вуличні споруди вже використовуються на повну потужність. Залишаються роботи з ремонту басейну. На його відкриття чекають не лише у Новодонецькому, а й у навколишніх селищах. Він створений так, що займатися у ньому можуть дорослі й діти з 4-річного віку.

Завдяки Державному фонду регіонального розвитку у Новодонецькому з’явилися кошти на капітальний ремонт спорткомплексу. На обладнання 900 тисяч виділили з обласного бюджету, 300 тисяч гривень обіцяє надати компанія ДТЕК.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *