Пройшла скайп – конференція під головуванням заступника Міністра соціальної політики України Наталія Федорович щодо проведення інформаційної компанії з протидії торгівлі людьми

11 вересня 2018 року пройшла скайп – конференція під головуванням заступника Міністра соціальної політики України Наталія Федорович щодо проведення 18 жовтня інформаційної компанії з протидії торгівлі людьми, зокрема проведення вуличної акції «Хода за свободу». З ініціативою проведення даної акції виступила Міжнародна громадська організація «Кампанія А 21».

Від Донецької облдержадміністрації у  скайп – конференції прийняли участь спеціалісти департаменту сім’ї, молоді та спорту, освіти та науки; служби у справах дітей; Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники  Міжнародної організації з міграції та обласної громадської організації «Ліга ділових та професійних жінок».

18 жовтня 2007 року з ініціативи Європейського Парламенту був започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми як день консолідації зусиль з підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища і візуалізації проблеми на глобальному рівні.

З метою інформування громадян України про проблему торгівлі людьми департамент сім’ї, молоді та спорту планує провести у всіх містах та районах області інформаційну кампанію приурочену цьому дню.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *