Відома телеведуча Оксана Марченко, дружина Віктора Медведчука, добуватиме …

Відома телеведуча Оксана Марченко, дружина Віктора Медведчука, добуватиме нафту в Росії і продаватиме на окуповані території

Дружина проросійського політика Медведчука видобуватиме із подальшою реалізацією нафту в Тюменській області Російської Федерації. Марченко володіє половиною акцій фірми, яка виграла тендер на видобуток палива.

«Марченко – єдина власниця кіпрської компанії TUMILLON INVESTMENTS LTD, яка через інші кіпрські компанії володіє часткою в 51,1% у російській компанії, яка і виграла конкурс на право видобувати нафту на Гавриківському родовищі», – зазначають у журналістському розслідуванні. Мова йде про компанію «НЗНП Трейд». Примітно, що згідно правил оголошеного тендеру, право приймати в ньому участь було надано тільки фірмам, зареєстрованим у Ростовській області. За дивним збігом обставин, компанія подружжя Марченко і Медведчука зареєстрована саме у Ростові. Також кіпрські фірми Марченко володіють часткою компанії «Торговый дом НЗНП», яка спеціалізується на продажу нафтопродуктів. “Причому потенційний ринок збуту нафтопродуктів, які добуватимуть з Гавриківського родовища і перероблятимуть у Ростовській області, – це окупована російськими гібридними силами частина українського Донбасу, на якій діють угруповання “ЛНР/ДНР”, – заявляють журналісти з посиланням на українських та російських експертів. Тендер на видобуток нафти компанія виграла три роки тому, вже після російського вторгнення в Україну. Загалом дружина Медведчука володіє щонайменше десятьма компаніями у сфері будівництва, медіа, інженерних вишукувань, сільському господарстві та заготовці лісу. Програма “Схеми”, яка займалась цим розслідуванням, виявила, що дружина Медведчука володіє компаніями не тільки у Росії, але і в анексованому Кремлем Криму.

««Український» вибір» Медведчука не дуже і український, а дуже російський. Перебуваючи у родинних стосунках із президентом країни-окупанта, розвиваючі бізнес на території Росії, проросійському олігарху вистачає сміливості пхатися в українську політику та ототожнювати свою політичну силу із Україною. Ми вважаємо, що таким людям не тільки не місце в українському Парламенті чи іншим органам влади, їм місце прямісінько у тюремній камері. За корупцію та зраду України. Тільки після того, як крадії отримають свої терміни із конфіскацією майна на користь держави та займуть місце у колоніях та тюрмах, Україна зможе встати на шлях розбудови нової держави.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *