«Я – не я, і цукерка – не моя» В окупованому Російською Федерацією Криму …

«Я – не я, і цукерка – не моя»

В окупованому Російською Федерацією Криму продають цукерки «Roshen» в мережі гіпермаркетів «Фуршет». Цукерки випущені Липецькою фабрикою у Російській Федерації, яку начебто закрили ще у 2017 році.

Попри всі заяви про закриття Липецької фабрики, яка виробляє кондитерську продукцію корпорації «Roshen», існує безліч фактів, що це брехня. У січні 2017 року, під натиском українського невдоволення, президентська компанія «Roshen» заявляє про закриття своєї фабрики у Російській Федерації. Ліквідація підприємства мала відбутись на протязі квітня-травня 2017 року. Громадськість начебто повірила у наміри припинити російське виробництво та затихла. Але час від часу почали з’являтись підтвердження того, що фабрика працює й надалі. Ось і чергове: в мережі опублікували фотографії прострочених цукерок ТМ «Roshen», які вироблені на Липецькій фабриці в Росії. Поставка даної партії відбулась у травні 2018 року. До того ж, солодку знахідку зафіксували у магазині «Фуршет», який належить українському мільйонеру Ігорю Баленко. В окупованому Криму мережу гіпермаркетів переоформили на російську фірму ТОВ «Біснес-Юг» у 2017 році, інформації про бенефіціарів немає, проте магазини працюють під тим самим брендом «Фуршет». Цікаво, що власник мережі Ігор Баленко є депутатом Київради від партії Блоку Петра Порошенко «Солідарність», а його син – депутат Київради у фракції «Удар – Солідарність».

Жадати справедливості, боротьби із корупцією та швидкої перемоги над ворогом від президента-брехуна – не можливо. Петро Порошенко так багато брехав народу України, що сподіватись на «покращення» від влади крадіїв та корупціонерів було б просто не розумно. Саме тому рух «Визволення» вчергове наголошує, що досягти гідного життя в Україні ми зможемо лише очистивши владу від корупціонерів і зрадників. Тільки тоді ми зможемо будувати сильну і доброчесну країну, в якій працюватимуть чесні і не підкупні посадовці, а будь-який прояв корупції буде не можливий, оскільки він каратиметься за всією строгістю Закону, єдиного для всіх.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *