На колегії обговорили соціальний, економічний розвиток області та підготовку до опалювального сезону

27 вересня в Донецькій ОДА за участі голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця відбулось засідання колегії. Участь у засіданні також взяв Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Під час заходу обговорили питання ходу виконання в першому півріччі поточного року Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2018 рік та основні напрями розвитку на 2019 і 2020 роки, стану підготовки підприємств житлово-комунального господарства та електроенергетики області до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, ходу реалізації проектів, відібраних до фінансування в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку. Зосередили увагу присутніх виконанні Плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на 2017-2021 роки на території Донецької області, стані дотримання законодавства з питань праці та заробітної плати роботодавцями, зокрема в бюджетній сфері та погодженні Регіональної програми «Ліси Донеччини» на 2018-2022 роки.

Також слово надали голові Донецької обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ Надії Паламарчук. Вона акцентувала увагу присутніх на необхідності побудови на інфраструктурних спорудах елементів доступності для людей з обмеженими можливостями здоров’я, зокрема на нових центрах надання адміністративних послуг, опорних  інклюзивних школах.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць нагородив за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм кращих спеціалістів області.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *