Ігор Стокоз привітав срібних призерів VI Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві

З нагоди вшанування срібних призерів VI Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу», організованої Фондом соціального страхування України, 28 вересня на базі учбово-курсового комбінату управління освіти Мирноградської міської ради відбулась зустріч з членами збірної команди Донецької області.

Призерів та учасників фінальних змагань привітав заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, який постійно підтримує ініціативи Фонду, зокрема в проведенні змагань за участю потерпілих на виробництв, і щороку вітає їх учасників.

За розпорядженням голови облдержадміністрації, він вручив нагороди спортсменам, оголосив подяку працівникам управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області та керівникам відділень управління за особистий внесок у підготовку команди для участі у спартакіаді.

 «Участь у змаганнях наших співвітчизників уособлює велич, силу духу, мужність, патріотизм людей Донеччини, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє  його популяризації та розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Участь у змаганнях стала і вашою особистою перемогою. Тому нехай таких перемог у вашому житті буде безліч і кожна з них принесе моральне задоволення», – зазначив Ігор Стокоз.

Начальник управління виконавчої Фонду соціального страхування України в Донецькій області Людмила Давиденко, під керівництвом якої збірна вже четвертий рік поспіль здобуває срібло на всеукраїнських змаганнях, привітала кожного члена команди і подякувала за проявлену силу духу.

Членів команди нагороджено грамотами управління виконавчого Фонду соціального страхування України в Донецькій області за гідне представлення області у змаганнях.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *