Полковник Генштабу попався на хабарі 5 000 $ У Хмельницькій області …

Полковник Генштабу попався на хабарі 5 000 $

У Хмельницькій області підполковник Генштабу Збройних Сил України попався на хабарі розміром у 5 000 доларів. Таку суму він вимагав від військовослужбовця за сприяння у зарахуванні бійця до лав миротворчої місії ООН в Конго.

«Під процесуальним керівництвом військової прокуратури Хмельницького гарнізону, Слідче управління ГУ НП в Хмельницькій області спільно з Управлінням захисту економіки і військовою контррозвідкою СБУ задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим офіцером Управління морально-психологічного забезпечення ЗС України», – пишуть у ЗМІ. Замість того, аби військове керівництво держави сприяло українським військовим у працевлаштуванні та набутті військового досвіду та професіоналізму, держава не звертає на це уваги. А військове керівництво, коли має змогу сприяти у таких питаннях, не забуває набити собі кишені хабарями.

Військовим, ветеранам та звичайним українцям варто зрозуміти, що корупція не в телевізорі і не тільки у вищих владних кабінетах. Крадії у владних кабінетах щодня грабують народ, порушуючи закон і піддаючи загрозі всю Україну. В умовах війни такі прояви корупції є чи не найгіршими. Рух «Визволення» із самого початку своєї діяльності підтримує всі антикорупційні ініціативи як на громадському рівні, так і на законодавчому. Ми впевнені, для того щоб справді очистити владу, українці мають об’єднуватись і ставати організованими. Україна потребує сильної оборони, аби вибороти свою Незалежність. Та для цього потрібно, в першу чергу, очистити владу від зрадників і корупціонерів в обличчі головнокомандувача та його поплічників, які лише наносять непоправну шкоду обороноздатності держави.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *