Держслужбовці Донецької області – у числі призерів XX Всеукраїнської спартакіади

25-28 вересня в Ужгороді відбулись фінальні змагання XХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Від Донеччини на Закарпаття поїхала збірна у складі 22-х чоловік, яка змагалася в усіх видах: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах і шашках. До числа призерів представники нашого регіону потрапили в останньому з них.

Так, за підсумками командних змагань з шашок держслужбовці Донецької області отримали диплом та кубок за друге місце. У особистому заліку з шашок бронзову медаль серед чоловіків здобув Олексій Дерев’янченко – начальник відділу у Великоновосілківському районі міськрайонного управління у Великоновосілківському районі та м.Донецьку Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області.

Окрім цього, держслужбовці Донеччини посіли 6 командне місце в змаганнях з шахів, 7 місце в настільному тенісі та 9 місце у волейболі.

Гідну гру в особистих змаганнях серед жінок показали начальник управління Державної казначейської служби України у Великоновосілківському районі  Донецької області Тетяна Кирилова, яка стала шостою серед любительок шахів, та начальник організаційного відділу апарату Великоновосілківської райдержадміністрації Олена Гімішлі, яка була восьмою в настільному тенісі.

У загальному заліку серед 23-х команд-учасниць Спартакіади представники Донеччини посіли дев’яту сходинку з 232 очками.

Трійку призерів склали держслужбовці Львівської (320 очок), Хмельницької (312 очок) та Рівненської (260 очок) областей.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *