«Н***й пішов бігом»: знову про напади на журналістів і знову про Барну За …

«Н***й пішов бігом»: знову про напади на журналістів і знову про Барну

За вересень стало відомо про сім нападів на журналістів, з них шестеро – жінки. І знову про Барну, який відзначився зухвалою поведінкою із журналістом.

Національна спілка журналістів України зафіксувала цілих сім нападів на журналістів впродовж вересня. При цьому серед постраждалих – шестеро жінок. Вони отримали різного ступеня тілесні ушкодження під час роботи «в полі». Найчастіше нападники намагаються відібрати в журналістів техніку та всіляко перешкоджають роботі медійників. Із вересневих випадків дві жінки отримали кулаком в обличчя: журналіста телеканалу «112 Україна» отримала удар від директора спихоневрологічного інтернату, журналістка «ICTV» також зазнала прямого удару в обличчя під час сумісного із поліцією та активістами рейду. Знову відзначився нардеп Олег Барна, який постійно скаржиться на те, що його всі та всюди б’ють: Олег Степанович обматюкав журналіста через запитання про кнопкодавство. «Якого хрена ти до мене підійшов? На х** пішов бігом, під**ла!», – цитують ЗМІ. Загалом Національна спілка журналістів зафіксувала більше 60-ти проявів фізичної агресії до співробітників засобів масової інформації в Україні від початку цього року.

Зі свого боку хочемо сказати, що лише під час акцій руху «Визволення», які супроводжувались насильницькими діями з боку правоохоронців, не вистачить всіх рук, аби перерахувати випадки фізичної агресії по відношенню до журналістів. В Україні не те що журналісти не можуть почувати себе у безпеці, а й звичайний громадянин. Адже журналісти, якими б інтересами вони не керувались, завжди розповідають «незручні» для когось речі. Чесні ж журналісти, на відміну від правоохоронних органів, швидше та якісніше дістають та висвітлюють інформацію та докази корупційних схем топ-корупціонерів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *