На цих фото з презентації Нового економічного курсу ви побачите команду …

На цих фото з презентації Нового економічного курсу ви побачите команду фахівців, з якими ми разом розробляли стратегію розвитку України. Це Віталій Ломакович, Тетяна Унковська, Надія Баріда, Тетяна Богдан, Дмитро Гриджук, Михайло Джус, Олег Дмитрієв, Олексій Жмеренецький, Вадим Івченко, Олексій Кущ, Володимир Лановий, Сергій Терьохін. Я щиро дякую кожному, хто долучився до роботи!

Ви також побачите на фото Еріка Наймана, Володимира Омельченка, Андрія Геруса, Олега Устенка, Гліба Вишлинського, Юрія Романенка, Василя Юрчишина, Андрія Дикуна, Владислава Оленченка і багатьох інших знаних і відомих людей, які взяли участь в круглому столі з обговорення проекту Нового економічного курсу. Я вдячна за їх критику і зауваження. Нам не потрібен суцільний «одобрямс», нам потрібна зріла, аргументована дискусія. Тільки в суперечках народжується істина.

Ви також побачите на фото гостей форуму, а багато хто з моїх фейсбук-друзів знайде там і себе:) Вибачте, що позначити кожного неможливо.

Насолодіться цими фото сьогодні. І не забувайте, що попереду багато роботи:) Проект Нового економічного курсу виставлений для ознайомлення на сайті Нового курсу України https://nku.com.ua в розділі Матеріали. Пряме посилання: https://nku.com.ua/wp-content/themes/nku/img/NKU_book.pdf

Я запрошую всіх до дискусії!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *