У Коломийській єпархії готуються до V фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю»

8 жовтня у Коломийському єпархіальному управлінні відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки V-го ювілейного фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю». Такий фестиваль у Коломиї планують провести 21 жовтня.

Очолив оргкомітет правлячий Архиєрей Коломийської єпархії  Василій(Івасюк). На засіданні були присутні  також голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, очільники різних відділів  райдержадміністрації, протосинкел єпархії о. Роман Кіцелюк, синкел у справах мирян о. Юрій Лукачик та о. Іван Остафійчук.

Захід розпочався спільною молитвою, після чого до присутніх звернувся владика Василій. Він нагадав про головну мету фестивалю духовної пісні та про важливість його проведення. Після чого, слово мав голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков.

Доповідала на засіданні оргкомітету начальник відділу культури Коломийської райдержадміністрації Людмила Федор. Зокрема, вона винесла на обговорення пропозиції щодо плану фестивальних заходів, кількості номерів і репертуару.

На засіданні оргкомітету було остаточно погоджено дату, час і місце проведення фестивалю, план фестивальних заходів, сценарій та кількість номерів.

Підсумкове слово мав владика Василій, який подякував за зустріч і спільну співпрацю та поблагословив усіх присутніх на добрі звершення.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *