Засідання колегії Департаменту фінансів Донецької облдержадміністрації з питання: «Про підсумки виконання місцевих бюджетів області за 9 місяців 2018 року» та наради з питання підходів до формування місцевих бюджетів області на 2019 рік, в тому числі з урахування ґендерного аспекту

11-12 жовтня 2018 року відбулося засідання колегії Департаменту фінансів Донецької обласної державної адміністрації з питання: «Про підсумки виконання місцевих бюджетів області за 9 місяців 2018 року» та нарада з питання підходів до формування місцевих бюджетів області на 2019 рік, в тому числі з урахуванням ґендерного аспекту. В роботі зазначених заходів взяли участь керівники місцевих фінансових органів області.

Відповідно до плану проведення засідання колегії та наради були розглянуті наступні питання:

1. Підсумки роботи за 9 місяців 2018 року по наповненню та якості планування дохідної частини місцевих бюджетів, а також стан виконання видаткової частини місцевих бюджетів області. Завдання щодо якісного виконання місцевих бюджетів за 2018 рік.

2. Окремі питання виконання видатків місцевих бюджетів по галузях невиробничої сфери за 9 місяців 2018 року. Здійснення заходів щодо забезпечення ефективного використання бюджетних коштів до кінця поточного року.

3. Особливості формування проектів місцевих бюджетів на 2019 рік.

4. Особливості формування проектів місцевих бюджетів на 2019 рік по окремих галузях невиробничої сфери.

5. Сутність та принципи ґендерно-орієнтованого бюджетування.

Крім того, в рамках проведення засідання колегії та наради відбулося заслуховування керівників фінансових органів міських рад (міст обласного значення), райдержадміністрацій, рад об’єднаних територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій про стан виконання відповідних місцевих бюджетів за 9 місяців 2018 року та обговорення проблемних питань з формування та виконання місцевих бюджетів за «круглим столом».

 

Департамент фінансів облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *