Що ви зробите, якщо депутат з вашого округу підтримає призначення …

Що ви зробите, якщо депутат з вашого округу підтримає призначення суперечливого кандидата на посаду судді Конституційного Суду України? А якщо депутат чи партія, за яку ви голосували не виконала свої обіцянки?

Багато українців не знають, хто представляє їх інтереси в місцевих радах. Мало хто знає депутата від свого округу у Верховній Раді України. А від їхньої позиції з тих чи інших питань залежить наше життя.

Інша ситуація в США. Майже кожний американець відносить себе до прихильників демократичної чи республіканської партії. А жителі округу знають, хто представляє їх інтереси в Конгресі чи Сенаті. Та стежать за результатами голосування.

До чого це все.
Сенаторка зі штату Мен Сьюзан Коллінз підтримала призначення до Верховного суду США Бретта Кевано – суперечливої кандидатури, яку висунув Президент США. Коли сенаторка заявила про підтримку Кевано, виборці почали збирати гроші у виборчий фонд її конкурента на виборах 2020 року. На момент голосування було зібрано більше 2 млн доларів. У сенаторки був вибір: проголосувати проти (тоді гроші повернулися б людям) чи підтримати Кевано.

Сенаторка від республіканської партії не прислухалась до своїх виборців і тепер у її конкурента з демократичної партії (кандидатуру ще не висунули) буде суттєва перевага.

А як ви впливаєте на рішення своїх обранців?

#Визволення #політика #вибори

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *