Територія школи — не будівельний майданчик. Наші місцеві активісти разом з …

Територія школи — не будівельний майданчик.

Наші місцеві активісти разом з батьківським комітетом Сумської загальноосвітньої школи I-III ступенів №12 ім. Б. Берестовського об’єдналися для захисту території від незаконної забудови.

Орендований квітковий павільйон хотіли перетворити на торговий центр, захопивши територію школи. Забудовники не мали дозвільної документації, але прагнули залити фундамент та звести 3-поверхову будівлю.

До вирішення проблеми долучився лідер Руху «Визволення» народний депутат України Єгор Соболєв.

До нього за допомогою звернулися представники батьківського комітету. Лідер Руху «Визволення» Єгор Соболєв направив депутатські звернення до виконуючого обов’язки начальника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради та заступника начальника – начальника Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Сумській області.

Спільні зусилля дали результат. І міська рада Сум надала в постійне користування школі земельну ділянку по вул. Засумська. Це рішення підтримали 26 депутатів Сумської міської ради. Ділянку передадуть школі після того, як департамент забезпечення ресурсних платежів розірве договір оренди з підприємцем.

Коли люди об’єднуються, вирішення їхніх проблем стає
тільки питанням часу.

Саме тому ми шукаємо лідерів, які здатні організувати людей навколо. Людей, які більше не готові залишати управління містом та державою шахраям.
Шукаємо людей які знають, що ми вартуємо європейського життя у столиці європейської країни і готові самі його робити таким.
Якщо Ви впізнали себе, живете в Києві та хочете займатись політикою — надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу: shtab@vyzvolennia.org

#Визволення #лідери #діяльність

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *