Стартував культурно-мистецький проект «Вокально-хореографічний національний флешмоб «Від Карачуна до Говерли», який присвячений Дню захисника України

Акція пройде з 15 жовтня по 19 жовтня 2018. Проект реалізовує Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та КПНЗ «Донецький обласний дитячо – молодіжний центр».
Акція стартувала у м. Костянтинівка. На святі були присутні: Володимир Мицик –  директор департаменту сім’ї молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Лілія Золкіна –  заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, представники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та Юрій Гумінний – полковник, представник від генштабу ООС. Гості побажали дітям щасливої дороги та бути справжніми патріотами своєї країни.

Учасники флешмобу передали військовим кошик з  квітами, який вони урочисто поклали біля гори Карачун на честь полеглих захисників. Учнівська молодь привітала захисників  танцювальною композицією.  Кожен військовий  отримав символічний подарунок – сувенірний виріб   з логотипами флешмобу.
Флешмоб прослідує маршрутом від Костянтинівки до Івано-Франківська з короткотривалими виступами на перонах станцій у містах: Костянтинівка, Харків, Львів, Івано-Франківськ, Полтава. В рамках флешмобу реалізується акція «Мистецькі волонтери-поштарі». Мета акції – збір маленьких сувенірів, подарунків, листів та подяк від дітей, родичів та небайдужих громадян з усієї України для воїнів, які боронять від агресора східні кордони нашої держави.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *