На Хмельниччині СБУ спільно з іноземними партнерами провела антитерористині навчання



Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Хмельницькій області у межах міжнародних авіаційних навчань «Чисте небо 2018» провела антитерористичні навчання на одному із військових об`єктів регіону.
У міжнародних тренуваннях на військовому аеродромі міста Старокостянтинів взяли участь регіональні підрозділи Служби безпеки, Національної гвардії, Нацполіції, Збройних Сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники країн-членів НАТО.
Іноземні партнери як спостерігачі також були залучені до проведення антитерористичних тактико-спеціальних навчань, що мали на меті підвищення рівня міжвідомчої взаємодії з протидії терористичним загрозам та стали завершальним етапом міжнародних тренувань.
Під час цього етапу силовики здійснили комплекс заходів із нейтралізації і знешкодження умовної диверсійно-розвідувальної групи, яка за легендою навчань збиралася вчинити серію терактів у місті та на військовому аеродромі з використанням безпілотних літальних апаратів.
Завдяки ефективним і злагодженим діям спецпідрозділів «диверсанти» були знешкоджені, наслідки їхньої підривної діяльності локалізовані.
Координаційна група АТЦ ретельно проаналізувала ефективність використання учасниками тренувань задіяних сил та засобів. Крім того були окреслені перспективні напрями співпраці з іноземними партнерами із запобігання терористичним загрозам та диверсіям.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *