Скільки коштує корупція? -23 мільйони гривень за 4 дні. Саме такі втрати …

Скільки коштує корупція? -23 мільйони гривень за 4 дні. Саме такі втрати понесло підприємство «Рісойл» у Чорноморську.

Це легальна місячна платня по 10 тисяч гривень для 1518 людей. І 7 мільйонів 820 тисяч втрачених для суспільства податків.

Компанія, що займається перевалкою вантажів, зазнала збитків через відмову платити хабар слідчому Генпрокуратури Терещенко. Слідчий Генпрокуратури на підставі НАПИСАНОГО НИМ ЖЕ листа заарештував 3 тисячі тон зерна, яке належало клієнтам фірми.

Керівник підприємства звернувся до Бізнес-Варта та лідера Рух “Визволення” Єгора Соболєва. На даний момент робота підприємства відновлена.

Рух “Визволення” захищає підприємців від рейдерів. Ми прагнемо надати найбільшу свободу українському бізнесу. Якщо держава не буде заважати підприємцям, буде легше подолати культивовану бідність. Це станеться завдяки створенню нових робочих місць, податкових надходжень та інвестицій в українську економіку.

Корупція дорого коштує кожному з нас. А найгірше, що її покривають та організовують правоохоронні органи. Очолює прокурорську корупцію особисто Генеральний прокурор Юрій Луценко. Він покриває своїх продажних колег, заважає притягненню до відповідальності корумпованих народних депутатів та інших топ-посадовців. Але не втомлюється відкривати сфальсифіковані кримінальні справи проти наших побратимів, які протидіють рейдерству та борються з корупцією.

Рух “Визволення” вимагає відставки Генпрокурора Юрія Луценка. Його некомпетентність та особиста зацікавленість в корупційних схемах — підстава висловлення недовіри. Лідер Руху «Визволення» Єгор Соболєв збирає в Парламенті підписи за висловлення недовіри Юрію Луценку.

Разом ми визволимо Україну від корупції, бідності та окупації.

#Визволення
#НіколиНеГолосуйтеЗаКорупціонерів
#КонтролюємоСтворенняАнтикорупційногоСуду
#НедовіруЛуценку

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *