Відвідування Іллінівської сільської об’єднаної територіальної громади

22 серпня 2018 року представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Донецького обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей облдержадміністрації відвідали Іллінівську сільську об’єднану територіальну громаду.

У громаді вже діє створений територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), де отримують послуги 620 осіб, та сектор соціальної політики Іллінівської сільської ради. Одночасно прийом громадян здійснюється фахівцями «Мобільного соціального офісу» за участю представників управління соціального захисту населення Костянтинівської райдержадміністрації.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 620-р Іллінівську ОТГ внесено до переліку міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, що мають намір створити та забезпечити функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс».

Голова Іллінівської сільської об’єднаної територіальної громади Володимир Маринич готовий забезпечити втілення проекту з метою створення у громаді сучасного закладу соціальної спрямованості.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *