Комунальний заклад «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини» розпочав будівельні роботи з проведення капітального ремонту будівлі

В рамках реалізації проекту «Модернізація будівлі колишнього загально-освітнього закладу для удосконалення рівня надання соціальних послуг та розширення їх спектра, на базі комунальних установ (соціальне містечко)», який став переможцем конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які реалізовуються за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС в рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – підтримка регіональної політики України (виділено 12 млн. грн.), комунальний заклад «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини» розпочав будівельні роботи з проведення капітального ремонту будівлі, в якій розташовано три комунальні заклади департаменту сім ї, молоді та спорту Донецької ОДА. Також із обласного бюджету Донецької області на ремонтні роботи виділено 1, 9 млн. грн.

Проведення ремонтних робіт в будівлі надасть можливість створити сприятливі умови для розвитку і самореалізації молоді з числа дітей-сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування, молодих жінок, осіб, постраждалих від насилля  шляхом створення нових партнерських об єднань та асоціацій (соціальне містечко): підвищення рівня інтеграції між навчальними закладами, соціальними установами; впровадження нових політик та заходів соціальної відповідальності та партнерства.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *