Так фермери зустрічають активістів Руху “Визволення”, які за версією …

Так фермери зустрічають активістів Руху “Визволення”, які за версією прокуратури здійснили розбійний напад на їх підприємство у 2017 році.

За сфабрикованим звинуваченням 26 листопада 2017 року Анатолій Віногродський (“Гал”) був викрадений донецькими спецпризначенцями та вивезний до Маріуполя. Де на закритому судовому засіданіі його відправили до місцевого СІЗО.

Насправді у 2017 році “Гал” допоміг відбити рейдерське захоплення та звільнити підприємтсво “Нива-2010” від найнятих тітушок.

Рух “Визволення” надав активісту адвоката, завдяки якому чоловік вийшов на свободу. Надані Рухом «Визволення» адвокати оскаржують незаонне затримання та тримання під вартою активістів у Європейському Суді з прав людини (ЄСПЛ). Секретаріат ЄСПЛ зареєстрував скарги адвокатів «Гала» та «Бека» і присвоїв їм номери.

Для протидії беззаконню Рух “Визволення” формує систему колективного захисту активних громадян ДО нападів. Щоб ми знали один одного. Щоб всі нападники, які можуть планувати злочини знали, що це не буде безкарно. Буде великий резонанс, велика відсіч.

#ОдинЗаВсіхІВсіЗаОдного

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *