До уваги кандидатів на вакантні посади у НАБУ: зміни у Порядку проведення конкурсу!

Кандидати на вакантні посади у Національному антикорупційному бюро України, які пройшли психологічне тестування MMPI на інші посади в НАБУ, відповідно до Наказу Директора Бюро, можуть бути допущені до співбесіди за умови направлення письмової заяви на ім’я Голови Конкурсної комісії.

Цим же Наказом передбачено, що кандидати, які не з’явилися на психологічне тестування, до співбесіди не допускаються, хіба що вони проходили його раніше. Про такий факт кандидат має зазначити окремо – написавши та надіславши письмову заяву на ім’я Голови Конкурсної комісії.

Актуальний порядок проведення відкритого конкурсу доступний тут: https://nabu.gov.ua/poryadok-provedennya-vidkrytogo-konkursu

Повний перелік вакансій до НАБУ за посиланням: https://nabu.gov.ua/vakansii

Нагадуємо, у травні 2018 року розпочалася четверта хвиля конкурсного відбору на 34 посади детективів НАБУ. Менше ніж за місяць документи для участі у конкурсі подали 1865 претендентів. У середньому конкурс на одне місце у підрозділі детективів становить 40 осіб. Найбільший конкурс на три вакантні посади детектива з наданням робочого місця у м. Києві — 193 особи на одну посаду. Більшість учасників конкурсу вже пройшли етап тестування на знання законодавства та тестування загальних здібностей. На тих, хто склав його успішно, далі чекає співбесіда та перевірка на поліграфі.

 

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *