Група татів-лідерів з України взяла участь у Х Міжнародному Форумі Тато.нет

17 листопада у Варшаві близько тисячі татів різних професій та різних країн зібралися разом, щоб поспілкуватися, поділитися досвідом та відверто порозмовляти про те, як бути кращими батьками на щодень.

Гасло цьогорічного ювілейного Форуму – «Любов та Повага». Група татів-лідерів від «Осередку Відповідального Батьківства» з Львівської архиєпархії та Комісії Родини УГКЦ на чолі з о. Василем Нестером та Максимом Бондаренком виявилась найчисельнішою з іноземних делегацій

Окрім цікавих і пізнавальних виступів головних доповідачів, було багато робочих тематичних груп, виступів-свідоцтв та можливості для неформального спілкування. Батьки намагалися дати відповіді на запитання: Чи на повагу треба заслужити, чи це є право від зачаття належне кожній людині? Чи ми, як батьки належно дбаємо про себе, щоб мати змогу дбати про тих, кого ввірив нам Господь?

 «Як результат участі у Форумі, натхнені позитивним досвідом наших колег з Польщі, ми почали працю над реалізацією потреби, щоб вже в наступному році і в Україні багато інших відповідальних татів, які є в нашій Церкві бодай на рівні Львівської архиєпархії мали змогу зібратись разом та поділитись досвідом як бути ще кращим батьком на щодень. Слава Богу, відповідна команда лідерів в нашій Церкві для цього вже є сформована» – сказав учасник зустрічі координатор «Осередку Відповідального Батьківства» Комісії Родини Львівської архиєпархії Максим Бондаренко.

Зараз при парафіях та центрах Підтримки Сімей Карітасу в УГКЦ уже створено та активно діють п’ять Тато.клубів, у яких батьків навчають бути героями для своїх дітей на щодень.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://rodyna.ugcc.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *