Показова історія до Дня Гідності та Свободи Компанія дочки Олександра …

Показова історія до Дня Гідності та Свободи

Компанія дочки Олександра Терещука за 3 роки отримала 140 мільйонів гривень на дежзакупівлях.

Оксана Сорочинська — співвласниця компанії «Новітнє обладнання» і дочка Олександра Терещука. Колишнього очільника Волинської міліції, який відправив «Беркут» розганяти Євромайдан. Якого Петро Порошенко врятував від люстрації, а потім призначив заступником голови Одеської Обласної Державної Адміністрації. А в жовтні 2018 зробив очільником Київщини.

«Новітнє обладнання» спеціалізується на поставках комп’ютерного обладнання і систем відеоспостереження державним підприємствам за завищеними цінами. Бізнес інтереси доньки слідують за кар’єрою батька.

Терещук очолює Управління МВС Києва. Компанія його дочки продає центру обслуговування підрозділів МВС обладнання на 3.5 мільйони гривень. А її чоловік вже тоді — інспектор з обігу зброї в Нацполіції Києва.

Терещука призначають заступником Голови Одеської ОДА. «Новітнє обладнання» починає продавати системи відеоспостереження Порту «Південний», Ізмайльському та Іллічівському морським портам. Ціна знову вище ринкової.

Максим Опанасенко — журналіст BIHUS.info знайшов офіс великої компанії на смітнику: “Потім я ще подзвоню в потужну ІТ-компанію. Але робот скаже мені – “Цей номер не обслуговується”. Ну то таке. Головне, що додзвонювалися замовники дорогих камер. Я то таке. “Молодець дитина, працює, старається” – каже Терещук.”

А ще донька екс-міліціанта та її батько володіють елітною нерухомістю в Києві та обасті. Більше інформації за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=BgSOiz9lWTc

Порошенко захищає своїх ручних корупціонерів, як це робив свого часу президент-втікач. Ганебно, що це відбувається на п’ятий рік після Революції Гідності.

Для притягнення всіх топ-корупціонерів до відповідальності було створено САП та НАБУ. На черзі початок роботи Антикорупційного Суду, який поставить перед законом всіх топ-крадіїв.

#КонтролюймоСтворенняАнтикорупційногоСуду

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *