Ми захистили національний скарб – українську землю! Парламент ухвалив закон …

Ми захистили національний скарб – українську землю! Парламент ухвалив закон про продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

Це був момент істини: хто за Україну, а хто готовий розпродати нашу державу з молотка.

Зверніть увагу, хто як голосував. Зі 135 депутатів БПП лише 59 проголосували «за». Це було зроблено навмисно. Тому що родина Порошенка в тіні вже прибрала до рук до 1 мільйона гектарів сільськогосподарської землі. Тому його фракція і зривала мораторій. Але здорові сили перемогли.

А це означає, що після президентських виборів, ще маючи у власності людей і держави сільськогосподарську землю, ми дамо розвиватися сімейним фермам, створимо всю систему сприяння малим і середнім сільгосппідприємствам. Ми побудуємо переробку аграрної продукції і забезпечимо можливість фермерам, які вже давно живуть і працюють на землі, з часом цю землю придбати, і не на аукціонах, а під спеціальні пільгові кредити, які будуть розстрочені на стільки, на скільки захочуть фермери. І не з драконівськими ставками, як зараз, а під максимум 3-5%.

Хочу навести приклад. У Канаді та Ізраїлі майже вся сільськогосподарська земля перебуває у державній або в комунальній власності. Це потужні країни. Вони мають землю, але не дають з нею поводитися як заманеться. І Україна буде такою. Але для цього треба прибрати мафію на чолі з її головним представником Петром Порошенком.

Все буде добре!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *