Робоча поїздка МО України Степана Полторака до Одеського гарнізону



На Одещині триває розбудова сучасної військової бази для підрозділів окремої бригади морської піхоти ВМС ЗС України. На території військового містечка «Дачне-2» розгорнуто цілу низку будівельних майданчиків, де майже з нуля зводиться комплекс споруд за сучасними технологіями та за стандартами НАТО. Під час робочої поїздки до Одеського гарнізону Міністр оборони України Степан Полторак ознайомився з результатами роботи підрядних організацій щодо зведення основних споруд та облаштування комунікацій. Він оглянув вже зведені казарми та гуртожитки, процес будівництва нових споруд та інфраструктурних об’єктів.
Зважаючи на те, що казарми збірні – із застосуванням металевого каркасу та сандвіч-панелей, які зашиваються у каркас, будівництво йде достатньо швидкими темпами.
Одночасно з казармами та гуртожитками на території військового містечка вже практично збудовані приміщення їдальні, будівлі штабу, санітарної частини, котельні. Для організації дозвілля та підтримання фізичного розвитку військових будується фізкультурно-оздоровчого комплексу. Міністр оборони України Степан Полторак обговорив з представниками командування ВМС ЗС України, квартирно-експлуатаційних органів ЗС України та підрядних будівельних організацій якість та терміни завершення робіт, уточнив окремі деталі проекту потребам морської піхоти та наголосив на необхідності завершення робіт вже у наступному році. Хід робіт прокоментував ТВО начальника Південного квартирно-експлуатаційного управління ЗС України полковник Ігор Литвинюк.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *