«Цінізм та безцеремонність судді Левицької просто шокує..!! Що це за …

«Цінізм та безцеремонність судді Левицької просто шокує..!! Що це за відношення до людей, виганяти їх з кімнати миттєво по завершенню засідання суду невихованими фразами, з явною демонстрацією зневаги: «давайте! ВИХОДЬТЕ з кімнати!!» обурюются наші адвокати.

Незважаючи на те, що неналежним чином повідомлений Олександр Брест Федорченко та Luka Chkhnetia (мала суддя зробити це за 3 дні, а зробила у вигляді дзвінка помічниці адвокату у вечорі напередодні засідання та смски (з її слів) Федорченку яку він так і не отримав) маємо такий сьогодні результат:

Запобіжний захід Бресту не продовжений, але суддя застосувала примусовий привід на наступне засідання у зв’язку з неявкою (по зрозумілим та очевидним нам причинам) Олександра і Луки на засідання.
Виглядатиме «Примусовий привід» як візит дільничного інспектора до місця проживання Олександра з вручення. повідомлення прибути на наступне судове засідання яке відбудется 14 лютого 2019 року.
Як повідомити і що взагалі буде зі справою Луки, який зараз утримуєтся в Грузіі, поки немаємо відповіді.

Нагадаємо, що Луку звинувачують у спротиві працівникам правоохоронних органів, а Олександра ще й у нанесенні легких тілесних ушкоджень останнім. Події розгортались під час акції добровольців під Шевченківським судом міста Києва коли розглядалась “справа Труханова”. Тоді правоохоронці, за командою вищого керівництва, почали без розбору нападати та затримувати добровольців батальйону “Донбас”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *