У МВС нагородили найкращих спортсменів-динамівців та призерів Invictus Games 2018



Сьогодні, 22 грудня, у Міністерстві внутрішніх справ відзначили найкращих спортсменів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та призерів української збірної Invictus Games 2018 у Сіднеї.
Міністр внутрішніх справ заявив, що кожна перемога українських спортсменів – це гордість для всього народу.
«За рік спортсмени спільноти «Динамо» на чемпіонатах світу завоювали 129 нагород. На внутрішніх змаганнях – майже чотири тисячі. І, звісно, блискучий виступ нашої збірної Invictus Games, де участь кожного спортсмена є великою перемогою», – зазначив Арсен Аваков.
Глава МВС нагадав, що під час «Ігор нескорених» у Сіднеї українська збірна отримала 20 медалей: 7 золотих, 10 срібних, 3 бронзових.
«Люди побувала на фронті, отримала каліцтво, повернулася на мирну територію і їм дуже важко знайти своє місце в суспільстві. А змагання Invictus Games дають можливість бути в центрі уваги всього світу, бути серед людей з такими ж життєвими обставинами, як у них. Це тріумф духу сильнішого за тіло!», – додав Арсен Аваков.
Міністр вручив призерам української збірної Invictus Games 2018 відзнаку МВС «Вогнепальна зброя» та цінні подарунки – годинники. Всі інші також отримали відзнаки МВС та ФСТ «Динамо».
Зокрема, серед нагороджених капітан команди «Нескорених» у 2018 році Сергій Ільницький, призери Invictus Games Віктор Шинкарук, Денис Фіщук, Богдан Оксентюк, Олександр Гавриленко, Сергій Шимчак, Володимир Король, Олександр Чалапчій, Василь Омельченко, Олександр Зозуляк, Євген Олексенко.
А також, вісімнадцятирічна чемпіонка Європи та світу з дзюдо Дар’я Білодід, чемпіона світу та віце-чемпіона Європи з дзюдо Георгій Зантарая, чемпіон світу з вільної боротьби Алла Черкасова, чемпіон юнацьких Олімпійських ігор з академічного веслування Іван Тищенко та інші.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *