Перемога! «Батьківщина» здобула абсолютне перше місце на виборах в …

Перемога! «Батьківщина» здобула абсолютне перше місце на виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися у неділю. Наша команда отримала найбільшу підтримку від людей. Наш результат – 35,7% від кількості депутатів, обраних від партій. У найближчого конкурента – БПП «Солідарності» – підтримка значно знизилася. Їхній результат, попри фальсифікації, адмінресурс і підкуп – лише 22,7%.

Зазначу, що ці вибори – остання велика репетиція перед президентськими. Це остання справжня соціологія, яка спирається не на випадкову вибірку, а на конкретний вибір сотень тисяч українців. Справжня підтримка партій рахується саме за кількістю обраних від них депутатів, а не голів ОТГ.

Я дякую всім громадянам України, які прийшли на вибори, а особливо тим людям, які вже багато років з нами, щоразу голосуючи за мене чи «Батьківщину». За останні 2 роки в Україні відбулося 7 хвиль виборів в ОТГ, і кожен раз «Батьківщина» перемагала і нарощувала свій результат. Наша команда впевнено набирає підтримку людей.

Після цих виборів я можу твердо сказати, що з такими громадянами України і з такою командою, як у мене, ми реально можемо протистояти всьому потоку фальсифікацій. І президентські вибори ми їм не дамо сфальшувати. У 2019 році переможе добро над злом, майбутнє над минулим олігархічним режимом!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *