Семен Семенченко: Яка верхівка влади – таке і воєнний стан. Пощастило путину …

Семен Семенченко:

Яка верхівка влади – таке і воєнний стан. Пощастило путину з торговими партнерами.

(Не міг поставити це питання з трибуни бо перебуваю в Тбілісі – разом з адвокатами борюся за звільнення наших українців).

Місяць тому Порошенко бризкав слиною і кричав що йому потрібен воєнний стан щоб захищати країну. Я вимагав його введення з 2014, не мав особливих ілюзій стосовно Верховного Главноторгуючего у 2018, але свій борг виконав- проголосував за його введення. Пройшов місяць. Ніхто не відзвітував перед Радою про результати введення воєнного стану. Успішно? Неуспішно? Треба продовжувати- не треба продовжувати? Раду розпустили на канікули до середини січня. БПП відіграли розкішні новорічні корпоративи. Майбутній кандидат в президенти Порошенко відпіарился по всіх телеканалах. І все. Кінці у воду.

Ще раз. Ввели воєнний стан.
Вирішили «захистити українського воїна». На п’ятий рік війни. А потім пішли зустрічати Новий Рік. До феєричного пі#децу у виконанні Порошенка і більшості депутатів я звик. А чого мовчать тисячі людей які кричали місяць тому «краще пізно ніж ніколи?», «Ми почали поважати президента!», «Країна в небезпеці»?

Яка верхівка влади – такий і воєнний стан. Пощастило путину з торговими партнерами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *