ТЕРМІНОВО! ОДЕСА! Виходишь захищати паркову зону? – провокуєшь …

ТЕРМІНОВО!
ОДЕСА!

Виходишь захищати паркову зону? – провокуєшь правоохоронців.

Щойно, під час акції по захисту місцевого парку затримано та доставлено в Таїровський райвідділок в поліції одеських активістів, серед яких учасник мережі колективної безпеки «ЗахисТИ»: Віталій Устименко, Дем‘ян Ганул, Сергій Варламов, Oleg Kojushnyak.

В Меморіальному парку оборони Одеси «411 батарея», який є єдиним парком в районі, в рамках проекту «Громадський бюджет» місцева влада реалізується проект – Тренувальний центр для собак..

На будівництво цього центру виділено 4,6 млн.!! гривень з місцевого бюджету одеситів та частина парку.

Є небезпідставні побоювання, що ця вся ідея, є ні чим іншим як будівництво за гроші та території парку одеситів, комерційного бізнесу для конкретного замовника – місцевого собачого тренера який є особистим другом та тренером місцевої депутатки.

Ще раз! За гроші одеситів, за рахунок паркової землі одеситів, будується для підприємця бізнес «під ключ», який буде в очевидь, заробляти на одеситах кошти.

Щоб легше реалізувати цей проект замовником по документам є департамент екології, за відома якого вже вирізано там на будівництві частина дерев.

Наші активісти вже знаходяться під Таїровським райвідділком в Одесі та очікують на допомогу та увагу від мешканців Одеси, чиї інтереси вони захищають.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *