Новий рік приніс громадянам України нові тарифи на опалення. Українська …

Новий рік приніс громадянам України нові тарифи на опалення.

Українська влада в останні роки невтомно повторює, що вона проводить шалені реформи. Але всі ці реформи, якщо відкинути спекулятивну риторику, спрямовані проти людей. Подорожчання, інфляція, зростання тарифів, розвал цілих державних систем (охорона здоров’я, освіта, наука тощо) – це прямі і безпосередні наслідки таких «реформ».

У сусідній Польщі, яку наші «реформатори» так люблять називати прикладом для наслідування, напередодні нового року Сейм спеціально зібрався на термінове засідання, на якому впровадив мораторій на здорожчання електроенергії для споживачів і заборонив піднімати тарифи.

Нашим «реформаторам» такий «популізм» і не снився. Терміново вони збираються лише на дерибан бюджетних коштів. І хизуються непопулярними реформами. Так зробіть бодай одну популярну. Хоча б для прикладу. А то у нас 28-й рік ідуть непопулярні реформи, які несуть самі лише неефективні наслідки.

Тому в мене є ініціатива. Я хочу, щоб 2019-й рік став роком політичної відповідальності! Кожен крок влади, кожна її реформа, мусить враховувати інтереси людей. Це ніякий не популізм, це необхідність. Це єдино можливий шлях для тієї влади, що поважає власний народ і власну країну.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *