Фестиваль вертепів завітав на Луганщину Цими днями на Луганщині та …

Фестиваль вертепів завітав на Луганщину

Цими днями на Луганщині та Донеччині проходить фестиваль вертепів, організований Українською Академію Лідерства.

Протягом трьох днів вісім вертепних колективів виступатимуть у 14 населених пунктах.

Перебуваючи у Сєвєродонецьку, сьогодні щедрівники завітали і до обласної державної адміністрації.

«Українська Академія Лідерства – чудова освітня програма для випускників шкіл. Студенти вчаться працювати як одна команда, розвиваються інтелектуально, фізично, духовно. А лекції їм читають кращі практики з усієї країни. Це можливість і для молоді з нашої області. Тому будемо робити все, щоб більше хлопців та дівчат з Луганщини ставали студентами Академії Лідерства. Загалом, враження тільки найпозитивніші. Вважаю, що такі заходи єднають українців із різних куточків країни», – наголосив виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь.

Хлопці та дівчата, які навчаються в Українській Академії Лідерства, підготували яскраве театралізоване привітання, сповнене багатьма історичними традиціями та покликане сформувати українську ідентичність на Сході України через демонстрацію українських традицій.

Демонструючи українські традиції, Українська академія лідерства об’єднує молодь зі всієї країни та долучає Східні області України до загальноєвропейських культурних традицій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *