«Рішення суду за «російським» стандартом» – Лідер Руху Визволення Єгор …

«Рішення суду за «російським» стандартом» – Лідер Руху Визволення Єгор Соболєв разом с Семеном Семенченко з міського суду у Тбілісі який сьогодні залишив під вартою українських добровольців та їхнього грузинського товариша ще на місяць.

52 ДОБИ В ОДИНОЧНИХ КАМЕРАХ.

52 доби в одиночних камерах позаду..

і ще місяць..

2 грудня 2018 року шістьох українських та одного грузинського добровольця війни за Україну, затримали за «незаконне зберігання зброї». В Україні добровольців переслідували за їхню активіську діяльність Юрій Луценко та Арсен Аваков.
Арешт відбувся на другий день після президентських виборів у Грузії, коли місцева влада побоювалась масових акцій протесту.
Підтвердженої інформації про намір українських активістів у проведенні акцій протесту проти провладного президента Грузії немає. Крім цього, експертиза підтвердила відсутність на зброї відбитків пальців обвинувачуваних. Їх і не могло там бути. Однак, місцевий суд Тбілісі не визнає їх невинними та продовжує утримувати під вартою.
Сьогодні відбулося чергове судове засідання, яке мало вирішити чи продовжувати срок перебування обвинувачуваних за гратами. На жаль, Игорь Орленко, Ролланд Мелия, Александр Новиков, Luka Chkhnetia, Димка Курагин, Юрій Коростельов та Кладько Сергій перебувають у в’язниці і надалі.

Дякуємо усім, хто продовжує слідкувати за цією ситуацією та допомагати родинам добровольців.
Ми не відступимо!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *