Семен Семенченко: Російські приватні військові компанії як зараза …

Семен Семенченко:
Російські приватні військові компанії як зараза розповзаються по світу. Донбас, Судан, Конго, Сирія. Тепер Венесуела. Набір в ці структури ведеться не тільки на території Московії але і на окупованих територіях України – в Криму і на Донбасі. За моїми даними з минулого року почали набирати вже навіть на підконтрольних Україні територіях, а головний “вагнеровец” – Уткін спокійно відвідує батьків у Вінницькій області. Переміщення російських банд складених із зрадників України (українських громадян) і їх російських “побратимів” по всьому світу – реальна загроза для світової безпеки. І ця тенденція буде тільки підсилюватися.

Українцям слід не тільки співпрацювати в питаннях обміну інформацією про діяльність російських ПВК на території України. Треба не забувати що найбільший досвід в боротьбі зі зрадниками України (якi стали приватними найманцями РФ) мають українські добровольчі батальйони. У 2014 році майбутніх “сирійців” і “венесуельців” хлопці з батальйону “Донбас” ганяли від Лисичанська і Попасній до Мар’їнки і Іловайська ( і тільки потім підключився Путін з регулярними військами і “українські генерали” зі своїми парадами і котлами). Упевнений що багато українських добровольців не відмовляться приїхати до Венесуели або Судану для надання допомоги своїм союзникам з США і зустрічі з давніми знайомими ватниками з Донбасу і Криму. Українські приватні військові компанії (підконтрольні Української державі) -в майбутньому можуть стати хорошим інструментом протидії гібридної агресії Московії по всьому Світу. Інструментом співпраці з партнерами із західної антитерористичної коаліції. А ця боротьба стає все більш глобальною, асиметричною і гібридної.

Забрати на Батьківщину своїх же зрадників і бандитів і забезпечити їм перебування в тюрмах для Української Держави було б правильно. Чим більше професійних убивць залишиться на полях Венесуели і Судану – тим менше знову з’явиться на Українському Донбасі. Впевнений що і США було б “за”. Залишається переконати українську владу що в українських в’язницях повинні сидіти зрадники, а не добровольці. Що такі як Голубан і Семочко не повинні бути візитною карткою наших МВС і спецслужб. Поки це не вдається. Занадто багатьох влаштовує нинішній стан речей. Але майбутнє- покаже.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *