Отримана держсубвенція на надання пільг та субсидій населенню Місцевим …

Отримана держсубвенція на надання пільг та субсидій населенню

Місцевим бюджетам Луганської області в повному обсязі до запланованих призначень на січень профінансована субвенція з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню за спожиті енергоносії та комунальні послуги. Це становить 143.820,7 тис. гривень.
За рахунок отриманих коштів будуть поведені розрахунки за спожитий природний газ – 106.723,1 тис. гривень, послуги з теплопостачання – 20.297,6 тис. гривень, водопостачання і водовідведення – 2.655,7 тис. гривень, електроенергію – 8.602,4 тис. гривень, квартирну плату та інші послуги – 5.541,9 тис. гривень.
Гроші спрямовані на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, поводження з побутовими відходами (вивезення побутових відходів) та вивезення рідких нечистот, внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії, абонентського обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *