Як і обіцяла, зустрілася з представниками ініціативи «Антикорупційний …

Як і обіцяла, зустрілася з представниками ініціативи «Антикорупційний порядок денний», яка об’єднала 23 антикорупційні громадські організації. Минулого тижня вони звернулися до кандидатів у президенти з пропозицією надати своє бачення шляхів боротьби з корупцією.

Моє тверде переконання: громадськість – це найкращий партнер у боротьбі з корупцією. Але боротися в ручному режимі – неефективно. До цього треба підходити системно і збалансувати владу таким чином, щоб не було можливості корумпувати цілу державу, як це відбувається зараз.

У нас у Новому курсі України напрацьована цілісна модель державного управління, яка реально не допустить такого явища, як корупція.

Навколо чинного президента плавають махрові корупціонери, і це вже переходить всі межі. Для нового глави держави залишити корупційні метастази нинішнього президента – це самогубство. Ми в команді дуже вмотивовані, щоб всіх, хто був хоча б у мінімальних корупційних зв’язках з Порошенком чи з попередньою владою, було покарано, щоб ці метастази видалити негайно.

Приємно було почути від учасників зустрічі подяку нашій команді за послідовну підтримку всіх антикорупційних ініціатив. Тішить те, що усі законопроекти, подані мною, пройшли тест громадськості – у жодному з них не знайшли корупційної складової.

Так буде і надалі!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *