Розпочинаю представлення своїх кандидатур на ключові посади. Оксану Сироїд …

Розпочинаю представлення своїх кандидатур на ключові посади.

Оксану Сироїд я пропонуватиму на посаду Генерального прокурора, а Тараса Пастуха — на міністра оборони.

Оксана Сироїд
Юристка та українська політикиня. Народна депутатка України VIII скликання, віце-спікерка Верховної Ради України.

Раніше – директорка Всеукраїнського благодійного фонду «Українська правнича фундація». Навчалася у Києво-Могилянській академії, Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та в Оттавському університеті.

Була національною менеджеркою проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Є співзасновницею та викладачем магістерської програми Публічне управління та адміністрування у Національному університеті «Києво-Могилянська академія».

Тарас Пастух
Військовослужбовець розвідувальної роти 128-ої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України (2014). Пройшов гарячі точки у Дебальцеве, Нікішино, Балу, Кам’янки, Чернухіно.

У жовтні 2014 року був обраний народним депутатом України по 163 виборчому округу (Тернопіль). Усю виборчу кампанію та початок каденції продовжував нести службу на Сході.

Член комітету з питань національної безпеки та оборони Верховної Ради, голова підкомітету з питань ефективності використання бюджетних коштів. Відстоює відкритість оборонного бюджету країни, а саме деталізацію розподілу коштів і оприлюднення витрат.

Підтримував ветеранів бойових дій, які відстояли заборону торгівлі з окупованими Росією територіями. До сьогодні веде супровід справ щодо добровольців, яких прокуратура звинувачує у застосуванні зброї під час бойових дій на Сході.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *