Луганський національний аграрний університет здійснюватиме набір на 2019-2020 …

Луганський національний аграрний університет здійснюватиме набір на 2019-2020 навчальний рік в Луганській області

Відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик із в.о. ректора Луганського національного аграрного університету Ростиславом Подольським.

Вони обговорили питання відновлення освітньої діяльності університету в Луганській області.

Зокрема, розглянуті питання переміщення університету з Харкова до Луганщини, взаємодії усіх зацікавлених сторін стосовно стратегії розвитку університету, відновлення навчальної та лабораторної бази створення нової інфраструктури, кадрового забезпечення, соціально-побутових умов для викладачів та студентів, оголошення вступної кампанії.

Нагадаємо, що у 2014 році у зв’язку з військовими діями на Сході України ЛНАУ був переміщений у Харків, де продовжував свою діяльність. Проте час і обставини вимагають подальшого розвитку ЛНАУ й активної підготовки фахівців для агропромислового комплексу саме на Луганщині.

Тож, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 925 від 20 серпня 2018 року «Про організацію освітнього процесу в Луганському національному аграрному університеті», новою юридичною адресою вишу є: Луганська область, м. Старобільськ, вул. Слобожанська, 68.

Переміщення ЛНАУ в Луганську область є пріоритетним завданням та відповідає державній політиці у сфері освіти щодо функціонування тимчасово переміщених вищих навчальних закладів на території Луганської та Донецької областей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *