Обласна влада працює над забезпеченням сталої роботи Сєвєродонецької …

Обласна влада працює над забезпеченням сталої роботи Сєвєродонецької ТЕЦ

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко відвідав ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ».
Під час зустрічі з директором теплоелектроцентралі Олександром Гудимом розглянуті питання щодо стану розрахунків за паливно-енергетичні ресурси, плани заходів ремонтної кампанії для забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2019-2020 років, розгляд необхідності передачі ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» у власність територіальної громади Сєвєродонецька та інше.
У підсумку проаналізовані актуальні проблеми та ймовірні шляхи вирішення подальшої діяльності основного теплопостачального підприємства Сєвєродонецька.
Олександром Гудимом запропоновано підтримати ініціативу Фонду державного майна України на рівні центральних органів виконавчої влади в частині внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України для забезпечення стабільної роботи теплоелектроцентралей усієї країни.
Наразі облдержадміністрація докладає максимум зусиль для вирішення нагальних проблем підприємства в умовах реалізації Закону України «Про ринок електричної енергії» та підтримки комбінованого виробництва теплової енергії.
В обговореннях також узяли участь представники Департаментів регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження, житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *