Найближчі два дні – у Мюнхені, на щорічній безпековій конференції. Візьму …

Найближчі два дні – у Мюнхені, на щорічній безпековій конференції. Візьму участь у заходах конференції та проведу низку двосторонніх зустрічей.

Перша з таких зустрічей щойно відбулася – з президентом Естонії Керсті Кальюлайд. Вона, до речі, стала першим лідером держави, який відвідав зону воєнного конфлікту на Донбасі.

Подякувала пані Керсті за те, що вона називає війну війною, а Естонія не залишає нас один на один з країною-агресором – Росією.

«Ми розуміємо, що війна на Сході України – це наша спільна загроза, і ми готові і надалі допомагати вашій країні і підтримувати ваш народ», – наголосила Президент Естонії.

Мюнхенська безпекова конференція є найпрестижнішою платформою у світі для міжнародної еліти у сфері безпекової політики. Вона проводиться щорічно з 1963 року. У цьогорічній конференції беруть участь понад 600 високопоставлених гостей, включаючи президентів, прем’єр-міністрів, міністрів закордонних справ та міністрів оборони багатьох країн світу, представників міжнародних організацій, світових політиків та експертів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *